ДОВГОВІЧНОСТЬ КОНСТРУКЦІЙ СТЕЛЬ ПРИМІЩЕНЬ ОХОЛОДЖЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

Автор(и)

  • О.М., Назаренко Національний університет «Запорізька політехніка», м. Запоріжжя, )
  • М.В., Кулік Національний університет «Запорізька політехніка», м. Запоріжжя, )
  • А.О., Воронін Національний університет «Запорізька політехніка», м. Запоріжжя, )
  • С.В., Болюк Запорізький будівельний фаховий коледж, м. Запоріжжя)

DOI:

https://doi.org/10.31713/budres.v0i42.029

Анотація

Досліджено довговічність конструкції і влаштування відомих захисних стель приміщень з охолодження хлібобулочних виробів після випічки для підвищення ефективності виконання ремонтно-будівельних робіт та довготривалості експлуатації. Встановлено основні причини недовговічності та ненадійності таких стель, основні залежності технічних та експлуатаційних властивостей застосованих матеріалів для їх влаштування. Встановлено проблемні сторони і проаналізовано використовувані конструкції, матеріали, способи влаштування і ремонту, узагальнені сучасні конструкції, матеріали і способи.

Опубліковано

2023-11-28

Номер

Розділ

Статті